Brynäs IF

715155 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1977534

Sv: SILLY SEASON 2019
Clarence: en kommentar som visar varför det är svårt att hålla med dig någonsin. ordet "minst" speciellt. du tycker alltså med denna kommentar att du tycker Leksand värvat bättre. annars lägger du inte med minst.
Rödin
Sigalet
Scott
Lindelöf
Zetterberg
Ersson
Descheneau

tycker du är sämre än (Zacke inte presenterad än)
Abbott
Fransson
Ahnelöv
Juvonen
Hult
Forsberg
Göransson
Wännström
Trkulja

Du skriver kaxigt om klubben du hejar på i varje kommentar och är optimistisk över alla konkurrenter. Kan du förklara varför så kanske folk kan ta dig lite mer seriöst, och inte få en att tro att du trollar som supporter för ett annat lag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Charles: Fast räknar man med spelare Leksand, respektive Brynäs tappat i ekvationen så ligger kanske Leksand bättre till.
Jag menar visst är Sigalet, Ersson, Scott och Rödin fina värvningar men betänk också att Gunderson, Bertilsson, Rautio, Bogvist och Kellman lämnat och då blir det inte helt självklart att Brynäs är starkare än förra säsongen.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Charles: Så där har den gode Clarence hållit på sen urminnes tider.....
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Charles: ska lägga till att jag tycker Leksand har gjort en bra Silly speciellt som ett lag som kommit upp igen. Men blivit trött på diverse vad jag ser kommentarer som bara försöker vara provocerande. en till anledning till att det känns trolligt.
Låst ämne