Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1977721

Sv: SILLY SEASON 2019
Wesley: Kellman var en färdig toppspelare som Bengtzén betalade väldigt mycket pengar för att värva. Jag pratar om spelare som är billiga och som kan utvecklas till toppspelare inom några år. Typ som Westerholmarna, Ekholm (även om han blev bra på en gång) och Pudas. Det är den typen av spelare man bör ha i ett framgångsrikt lag. Mycket kvalitet per krona.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Jag pratar om spelare som är billiga och som kan utvecklas till toppspelare inom några år

Nu är jag med på vad du menar och önskar.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Håller med. Visst kan alla spelare utvecklas men de unga allsvenska spelarna som Dacke har tagit in nu har en helt annan utvecklingspotential än typ Forslund. Personligen skulle jag önska att ännu fler spelare i truppen var av den 'profilen', det är fortfarande lite för många medelmåttor utan någon särskild utvecklingspotential.

Bra inlägg innan, håller helt med. Med en viss reservation för att den här säsongens offensiva spets har en annan "know how" (Rödin, Scott) än vad Kellman och Boqvist hade. Rödin och Scott har varit med i så pass många år och är ledartyper på ett annat sätt. En kille som Boqvist är fruktansvärt bra men han är inte riktigt den karaktären som driver gruppen, inte än i alla fall.
Låst ämne