Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1981683

Sv: A propósito de nada
varulf: Det förbundet borde tänka till kring är om man vill ha ett damhockeylandslag eller inte(tydligen inte). De kan ju inte på allvar mena att SDHL i dagsläget ska kunna bära landslaget ekonomiskt, de försöker enbart ducka för kostnaderna kring det! Diskussionen här har en tendens att kretsa kring ekonomin inom den svenska damhockeyn i stort när fokus borde gälla det strejken gäller, nämligen förutsättningen att kunna delta i landslagssammanhang utan att göra en personlig ekonomisk förlust mm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KulaShaker: det blir lätt att man hela tiden halkar in på just ekonomin. För det är det som det handlar om. Mer intresse kring det, mer pengar och så är bollen i rullning. Men hur kommer man dit? Personligen kan jag rakryggad erkänna att jag inte bidrar då jag hellre ser en gammal beck film än en match i sdhl på tv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KulaShaker: Sen kanske de inte måste bränna pengar på att flyga till Nordamerika för att spela två träningsmatcher utan istället ha lite mer lokala läger och träningsmatcher. Med lite sunt förnuft kanske pengarna skulle räcka till att ersätt förlorad arbetsinkomst.
Kommentera