Brynäs IF

709889 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1982768

Sv: A propósito de nada
Mattson:

Eller ett jubel vid en Brynäsvinst...

Eller ett jubel efter ett Brynäs mål...

Eller vafan...
Vi nöjer oss med en kommentar där de skriver ett stillsamt "ja" utan utropstecken efter att Brynäs gjort mål.

För det är vad som skiljer munkas och Myling mot exempelvis Brynäsgubbe. När den senare faktiskt visar glädje när Brynäs gör mål eller en bra match så är det knäpptyst hos Myling och Munkas.

Sen gör Brynäs en dålig match och då är deras aktiviteter på hockeysnack nära att överbelasta forumets kapacitet till den grad att internet slutar fungera i hela västvärlden.

D
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Brynäs är lite för mycket upp och ner i träningsmatcherna hittills för att kunna dra några slutsatser inför serien. Bedrövligt spel stundtals för att sedan vakna till och spela bländande, som tredje perioden ikväll. Jag vidhåller dock att som läget är just nu kommer vi återigen vara beroende av en ramstark förstalina för att plocka poäng. Spelare som Mannberg, Asklöf, Blomman, Rohdin, Forslund och Alcen kan överraska i vissa matcher men håller över lag en för låg nivå vilket gör att vi blir än mer beroende av två producerande kedjor. Det har vi inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Funkar inte alla så? När saker flyter på och allt fungerar som man vill finns ingen anledning att analysera. När allt går åt h-vete ältar man. Jag trodde det var normalt.
Kommentera