Brynäs IF

713039 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1982774

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Brynäs är lite för mycket upp och ner i träningsmatcherna hittills för att kunna dra några slutsatser inför serien. Bedrövligt spel stundtals för att sedan vakna till och spela bländande, som tredje perioden ikväll. Jag vidhåller dock att som läget är just nu kommer vi återigen vara beroende av en ramstark förstalina för att plocka poäng. Spelare som Mannberg, Asklöf, Blomman, Rohdin, Forslund och Alcen kan överraska i vissa matcher men håller över lag en för låg nivå vilket gör att vi blir än mer beroende av två producerande kedjor. Det har vi inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Brynäs har ju i stora delar kvar samma lag som kom 11 förra säsongen, hur dessa spelare ska bli topp 6 spelare över en natt, eller försäsong, har iaf jag svårt att se.

Brynäs tappade sina 3 bästa backar och sina 2 bästa forwards. Visst har vi fått in spelare som kan ersätta förstalinan, men Brynäs skulle behöva behållt förstalinan och fyllt på med rödin, scott och jd för att utmana om en topplacering, och då har jag inte ens nämnt backarna.

Nu verkar Brynäs få samma problem som förra säsongen att man inte har en fungerande/producerande andraformation och lägg då till oprövade backar i mångt och mycket (sigalet) kan inte spela non stop).

Riktigt kul att Brynäs hittat vägar att vinna i träningsmatcherna, men jag är väldigt orolig för kommande säsong - om målsättningen är att komma topp 6 som det snackas om.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Spelare som Mannberg, Asklöf, Blomman, Rohdin, Forslund och Alcen kan överraska i vissa matcher men håller över lag en för låg nivå


Det har spelats 3 st träningsmatcher och du har redan fastslagit deras nivå för resten av säsongen? Och du skriver får låg nivå. För vad undrar jag?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Vi har otroligt många mediokra/allsvenskt snitt-spelare.
Kommentera