Brynäs IF

705112 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1983360

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Jomen Sanny menar väl lite på att kanske självbilden inte är positivt för Brynäs. Att det enorma självförtroende som framförallt Campese utstrålar och snacket om fyra guld på tio år sätter en orimlig press på spelarna och inte får dem att prestera bättre utan kanske sämre än vad laget på papperet ger en indikation om. Lite så tolkar jag Sannys snack om Brynäs självbild i samband med analysen om hur det kommer att gå säsongen 19/20.

Sen centersidan, jag ser också frågetecken även om Greg känns som en stensäker förstecenter. Kommer Sallinen att kunna ta ett steg framåt jämfört med den skadedrabbade förra säsongen? Kommer Ölund att komma upp i samma nivå som för två säsonger sedan? Inga självklarheter men om så blir fallet så har vi en stark centersida.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Men tittar vi kortsiktigt så är målen följande:
2020: kvart
2021: semi
2022: final

Tycker inte man behöver analysera mer än så gällande dessa mål. 4 guld på 10 år är inget spelarna i dagens trupp känner någon press av. Möjligtvis Rödin som kommer vara kvar till 2024.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Campese sätter ribban alldeles för högt kan jag tycka. Frågan är om spelarna själva känner den pressen, får de verkligen den pressen från Campese och co? Tveksamt tror jag. Men däremot för att få en grupp att prestera tillsammans tror jag delmål är nyckeln till succé. Sikta att komma top 6 innan Jul, sen försök hänga kvar där. Nästa år höjer man ribban och inom 3 år kan man få ett guld när man har en kontinuerlig stark grupp vilket vi har.
Kommentera