Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1983355

Sv: A propósito de nada
Axle San: Ja, jag håller också med om mycket. Hade samma frågetecken som honom gällande tränarkonstellationen. Sedan försäsongen började är jag väl inte lika negativ längre. Tycker man ser stora skillnader från förra säsongen, dock så är försäsong alltid försäsong osv. Sen gillar jag även hur dom sätter ihop kedjorna i år. Där var jag väldigt kritisk förra säsongen med ett par obegripliga laguttagningar och sammansättningar av kedjor.

Sen att centersidan är en svaghet jämfört med andra lag, nä där håller jag inte med. Tycker vi är absolut jämförbara med övriga lag som slåss om sjätteplatsen. Det finns väl 2-3 lag i serien som jag absolut håller högre på centersidan, sen tycker jag det är ganska jämnt. Sen det här med 4 guld på 10 år, ja klart det är en utopi. Känns väl kanske inte jätterelevant att ta upp i en analys som handlar om hur det kommer gå säsongen 19/20 dock.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Jomen Sanny menar väl lite på att kanske självbilden inte är positivt för Brynäs. Att det enorma självförtroende som framförallt Campese utstrålar och snacket om fyra guld på tio år sätter en orimlig press på spelarna och inte får dem att prestera bättre utan kanske sämre än vad laget på papperet ger en indikation om. Lite så tolkar jag Sannys snack om Brynäs självbild i samband med analysen om hur det kommer att gå säsongen 19/20.

Sen centersidan, jag ser också frågetecken även om Greg känns som en stensäker förstecenter. Kommer Sallinen att kunna ta ett steg framåt jämfört med den skadedrabbade förra säsongen? Kommer Ölund att komma upp i samma nivå som för två säsonger sedan? Inga självklarheter men om så blir fallet så har vi en stark centersida.
Kommentera