Brynäs IF

713040 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1983346

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det känns nästan som mina ord i den analysen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Egentligen inga större felaktigheter i tankarna och synpunkterna han har. Som allra bäst 8:a är också vad jag kan sträcka mej till. Men överskattad självbild finns det andra klubbar som har - och har haft i många år. Bl a ett lag han själv spelat i...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Ja, jag håller också med om mycket. Hade samma frågetecken som honom gällande tränarkonstellationen. Sedan försäsongen började är jag väl inte lika negativ längre. Tycker man ser stora skillnader från förra säsongen, dock så är försäsong alltid försäsong osv. Sen gillar jag även hur dom sätter ihop kedjorna i år. Där var jag väldigt kritisk förra säsongen med ett par obegripliga laguttagningar och sammansättningar av kedjor.

Sen att centersidan är en svaghet jämfört med andra lag, nä där håller jag inte med. Tycker vi är absolut jämförbara med övriga lag som slåss om sjätteplatsen. Det finns väl 2-3 lag i serien som jag absolut håller högre på centersidan, sen tycker jag det är ganska jämnt. Sen det här med 4 guld på 10 år, ja klart det är en utopi. Känns väl kanske inte jätterelevant att ta upp i en analys som handlar om hur det kommer gå säsongen 19/20 dock.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Är det någon som sett något om de tre avslutande träningsmatcherna,
i försäsongsturneringen i Södertälje, sänds i TV?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: En klockren analys av Sanny.
Kommentera