Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1983390

Sv: A propósito de nada
munkas: Ja, nu har tre hockeyorakel tippat Brynäs 10:a - Abris, Sanny och Myling. Först ut var Myling så det är alldeles tydligt att Abris och Sanny varit inne på HS och kört lite copy paste.

Dock glömde båda att skriv om när tränaren får sparken efter 13 omgångar... Närå, inte ens jag tror att Sunkan får gå. Iaf inte då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag tror att vi är bättre än tia när serien summeras. Tror vi landar kring åttonde plats och faller alla bitar på plats är vi och nosar på topp sex.

Målvakterna kommer ge oss många chanser att vinna matcher och då räknar jag med att våra toppspelare kan spela hem många poäng...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Nä, tror det krävs rätt mycket för att han ska få säcken. Brynäs vill nog i den mån det går undvika en till turbulent säsong med sparkade tränare o.s.v.
Däremot tror jag Brynäs kommer ändra spelsätt en bit in på säsongen och köra ett mer defensivt upplägg med igelkottsförsvar, likt förra säsongen. Det gav ju faktiskt poäng i vissa matcher och det är väl runt 60-70 sådana vi måste ha för att klara kontraktet. Sedan hänger nog coach lite löst inför nästa säsong tror jag...
Kommentera