Brynäs IF

713123 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1984762

Sv: A propósito de nada
Huge: Här har vi några dödgrävande gnällspikar från Djurgården om dagens chl match. Men dom är ju okunniga läktarcoacher som ska vara tysta. Att inte någon har lärt dom att man inte får kritisera laget man håller på är konstigt. För det betyder ju, att bara för att man ger kritik någon gång så har man total sågat laget för all framtid. Nej dom borde vara tysta och nöjda, för dom kan ju ändå inte påverka något. (Läses som ironi)



Dick Axelssons kritik efter Djurgårdens förlust

De var inte nöjda med vad de såg från stockholmarna.

– Man ser att Djurgården inte riktigt är där. Det är för dåligt, säger Axelsson.

Expertkommentatorn Nils Ekman riktade också skarp kritik mot Dif:s försvarsspel vid 3-4-målet, där Vienna Capitals snurrade bort hemmaförsvaret.

– Det är beteende man inte vill se. Det är dåligt markerings- och försvarsspel matchen igenom, men särskilt här i slutet. Det är sorgligt att titta på, säger Ekman.

– Det här är ett lag som har ambitionerna att vinna allting och är topptippade i Sverige. Men de blir utspelade, utarbetade och utmanövrerade. En riktigt dålig dag på jobbet för Djurgården,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wesley: Skillnaden är väl att kritiken och oron från Axelsson och Ekman känns mer befogad än kritiken härinne över Brynäs insatser, eftersom dom är oroliga just över att det har sett lika dåligt ut i alla deras matcher så här långt.
Hade det sett lika illa ut för oss så här långt på försäsongen så hade gnället och oron härinne känts mer befogad än vad den är och har varit.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: skillnaden mellan Brynäs och Djurgården är att Brynäs vunnit 5 av 6 matcher på försäsongen och Djurgården spelat som ett bottenlag i allsvenskan.
Kommentera