Brynäs IF

713999 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1985002

Sv: A propósito de nada
Huge: För att "spela bättre" inte bara är en knapp man trycker på när säsongen väl är igång. Nu har vi spelat tillräckligt många matcher för att ställa lite krav på spelet vi ser.

Folk här verkar ha väldigt höga förväntningar sett till försäsongen trots att vi mött lag, bortsett kanske DIF, som tippas lågt i SHL eller spelar i HA. Jag hade varit lyrisk om vi haft samma resultat fast mot lag som Frölunda, Färjestad, Luleå och Växjö.

Min måttstock ligger fortfarande på sättet vi spelade med Bulan, och så ser det helt enkelt inte ut. Men vi får väl hoppas att det kan utvecklas till det. 🤷🏻‍♂️
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Dagens Brynäs vill ju inte spela "Bulanhockey" så inte särskilt stor risk att man utvecklas till det den här säsongen. Personligen tycker jag det är skönt att man försöker återgå till hederlig Brynäshockey, kan inte komma ihåg senaste gången vi vann guld genom att spela på ett annat sätt.

Tror inte det är rätt väg att försöka kopiera Bulan ändå, dels blir kopian aldrig bättre än orginalet, dels kommer det inte föra hockeyn framåt. Blir nog bättre om Brynäs försöker göra det som Brynäs är bäst på. Och svensk hockey behöver mindre fartdårar med tunnelseende och fler spelgenier med split-vision. Både för publikens och spelarnas skull. Hjärnskakningarna kommer bara bli ännu fler om alla lagen försöker spela "Bulanhockey" (nej, jag klandrar inte Bulan som person, men du förstår nog poängen).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Har inte sett någon som har väldigt höga förväntningar på laget. Hittar du bara på nu eller kan du nämna nån???
Kommentera