Brynäs IF

544553 inlägg · 7742 ämnen

Inlägg #1985298

Sv: A propósito de nada
dempzor: Hur många av oss vanliga knegare riskerar lika mycket som hockeyspelarna? De riskerar sin kropp och hälsa varje gång de beträder isen. Och alla intäkter som sporten genererar kommer ju från att folk faktiskt vill se spelarna spela. Med all respekt för att andra gör ett bra jobb, men jag förstår egentligen inte det orimliga med spelarnas löner. Om spelarna är inte är tillräckligt bra blir de utkonkurrerade och får lägre löner. Precis som en kass musiker inte kommer att kunna tjäna pengar inom sin bransch. Du tjänar liksom inga betydande pengar i hockeyns amatörligor.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Om man ska vara riktigt cynisk; om du vill tjäna mycket pengar och slippa gnälla om lönen i framtiden ska du se till att bli läkare istället för sköterska, bli en högklassig hockeyspelare som drar mycket publik och reklamintäkter (att få del av) än bli en som spelar i lägre divisioner o s v o s v.
Tips om man vill ha en hög inkomst: titta på vilka yrken som ger hög inkomst och kämpa dit istället för att ta något låglöneyrke och sedan försöka ändra ”världsordningen”. Kanske inte ”rättvist” men bra att inse detta före yrkesvalet för att undvika bitterhet i efterhand.🤔
+2
Kommentera