Brynäs IF

705136 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1985297

Sv: A propósito de nada
mattiask: MrMadhawk har försökt få med även bonusar och pensioner men det är svårt. I hans fall är det säkert att det är en kombination av hans pension (som inte iaf har räknats med i bötesbeloppet, vet inte hur det är i år) samt att han har olika lön beroende på vilket år på kontraktet.

Bara spekulation från min sida.

Jag tycker det för övrigt är skrämmande löneläge i SHL. Spelarna, och de runt sporten, tjänar långt mer än en vanlig knegare samtidigt som resterande runt föreningarna går på knäna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
dempzor: Hur många av oss vanliga knegare riskerar lika mycket som hockeyspelarna? De riskerar sin kropp och hälsa varje gång de beträder isen. Och alla intäkter som sporten genererar kommer ju från att folk faktiskt vill se spelarna spela. Med all respekt för att andra gör ett bra jobb, men jag förstår egentligen inte det orimliga med spelarnas löner. Om spelarna är inte är tillräckligt bra blir de utkonkurrerade och får lägre löner. Precis som en kass musiker inte kommer att kunna tjäna pengar inom sin bransch. Du tjänar liksom inga betydande pengar i hockeyns amatörligor.
Kommentera