715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1986434

Sv: Linköping - Brynäs 0917-2019
Tycker Brynäs är bättre än LHC i 5 mot 5. Det är boxplay som kan bli vårt fall.

Blå grottan: vår första lina är hitills överlägsna i båda perioderna men tycker att vi har haft svårare i 2 perioden för de övriga linorna..Linköpung mer fysiskt o våra backar lite kladdiga med puck vilket skapar onödigt tryck..

Blå grottan: Håller med! Ska Brynäs försöka etablera sig i den övre halvan av tabellen måste vi fortsätta våga spela uppspel! Det kommer misslyckas mängder med gånger men övning ger färdighet!

Som någon frågade tidigare, vad är tanken med Brynäs box play? Kollapsa boxen så nära eget mål och stå stilla för att inte gå bort sig? Det är alltså planen? Själv föredrar jag ett agressivt boxplay. Det blir ett "shooting gallery" för motståndaren i 2 minuter. Frölunda kunde ha gjort 3-4 mål i PP förra matchen då vi körde den Box play taktiken.