Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1990240

Sv: A propósito de nada
Mattson: Du kunde faktiskt höjt det till de senaste 40 säsongerna t o m. Sen 1980 har Brynäs kanske stått för 6-7 genuint bra säsonger totalt sett. Innefattande gulden -93, -99, -12 + två ytterligare finaler -95 och -17 och kanske ett par väl genomförda säsonger till utan SM-medaljer. Inte en enda serieseger sen 1978 är t ex talande fakta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Clarence:
Jag tycker som vissa andra att vi legat för långt ner i nivå mot motståndarna för många av våra shl/elitserien- säsonger. Och det du skriver påvisar den känslan i siffror.
Men, samtidigt har vi faktiskt hållit oss i högsta serien på en nivå många andra bara kunnat drömma om. Även år med, eller året efter år, med dåliga ekonomiska resultat. Det är en styrka.

Men det är här och nu som gäller, och arbetar man agilt mot målen blir detta bra. Och idag är det jaktdag med förväntade skottchanser..

.. BIF vill komma till skott i jakten på både puck och poäng, själv avser jag komma till skott på jaktårets första jaktdag för löshund på rå, och dagen slutar med att frugan vill komma till skott, men hon jagar inte efter - hon kör mer lockjakt ;-)
..och jag går på det varje gång :-)
Kommentera