Brynäs IF

715107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1991648

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
Nu förutsätter jag att Dacke rensar;
Bort med Lundgren, skicka ner Alcen till Almtuna, Blomman till Västerås (dom får säkert fylla på vatten där ivf), NOLL minuter på Sigalet i PP i fortsättningen.
In med minst 2 st från J20, kalla hem det Vi kan.
VÄRVA in en klass fw.

DET SKA TILL ÄNDRING NU, inte om 10 matcher till. Är inte tränaren det är fel på utan dom som underpresterar på isen.

Fy fan för inställningen och utförandet av Brynäs idag..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
Boqvist och Söderström kommer inte att göra skillnad för det här laget vi behöver mera spets till första och andra linorna jag tror 4 forvards och 2 backar av SHL klass .
Låst ämne

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
Lindström: kan du motivera vad du gillar med sunkens spelidé? Varför ser du att han är rätt tränare för Brynäs? Kolla på hur många poäng vi plockat sedan han tog över,och ja du har rätt vissa spelare är för dåliga men tycker du leksand och Örebro har bättre lag än Brynäs har?
Låst ämne

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
MEN FATTA!

Vi spelar en hockey som försätter våra backar i extremt svåra situationer gång på gång... När vi för spelet ser det ok ut stundtals, t.o.m. bra ibland... Men när vi inte gör det så hamnar vi ALLTID i nöd... Sen tittar man på vilka spelare som försätts i situationerna och det blir nästan löjligt. Lindelöf håller inte SHL-klass, Lundgren har fokus på annat håll, Ingman grym framåt dålig defensivt. Inte ens Sigalet levererar ju i det här spelsystemet...

TREDJE SÄSONGEN I RAD som vi börjar katastrofalt och ihåligt samt har behov av att gå tillbaka till grunderna...

Brynäsmodellen...
Låst ämne