Brynäs IF

713707 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1991691

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
Går ju inte bara att skrika på tränarens avgång och att den eller den eller den ska skeppas. Det gör ju en del efter varje jävla match vi förlorar. Snart har vi inga spelare kvar i laget om ni fick bestämma.

Spelsystemet sitter inte, prestationen är ojämn och varierar i varje match.

Hur bringa stabilitet? Ja inte att sparka till höger och vänster. Så byggs inte framgång. Då sitter vi med löner att betala till spelare/tränare som inte finns i laget längre.

Den läxan hoppas jag Brynäs lärt sig.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
Zappaholic: Lite deja vu från Leksandsmatchen idag. Motstuds och en missad 5:a på Boucher sätter tonen i matchen. Sen ett par mkt billiga mål där vi står och tittar när dom får åka igen hur lätt som helst.
Saknaden blev dessutom stor när både Andersen och Ölund försvann, dom hade behövts i den här typen av matcher med mer fysiskt spel än sköndito.
Bara att ladda om direkt mot HV, då är Söderström och Andersen tillbaka, dom lär behövas.
Att en massa gaphalsar sitter och skriker på avgångar hit och dit efter ett par omgångar skrattar man som vanligt åt, det ger mest ett löjets skimmer åt hela gästboken...
Låst ämne

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
Zappaholic: Vet inte riktig vart jag ska ta vägen. Bedrövlig insats ikväll, Ölund skadad och pricken över i.. Växjö går efter Melart istället för Lundgren. Ridå, hej då.
Låst ämne

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
Zappaholic: Så klart kan inte tränare kickas gång efter annan varje år. Det man undrar och häpnar över är hur alla tränare verkar otillräckliga i Brynäs? Nåt mystifikt med det. För mej faller dock allt tillbaks på för svagt spelarbestånd år från år. Som aldrig förmår forma ett bra lag.
Låst ämne