Brynäs IF

714062 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1991804

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
Dåligt grovjobb och värdelöst PP är det som ställer till det för oss, såg matchen och kan inte påstå att dom spelade dåligt egentligen, det är dom där jävla tillfälligheterna som gör att vi viker ner oss på nåt jävligt konstigt vis.

Söderström kan komma med grymma grejer till PP och det krävs en hel del från MS och company att analysera och redigera i kedjorna, tex Sigalet tycker inte jag ska spela i PP när det finns andra backar och till och med hetare forwards att tillgå som är bra offensivt.

Hade vi haft ett spel som håller i 60 min hade vi vunnit matchen igår, måste våga gå in på mål, skjuta högt, analysera keepern och ta reda på vart han är svag. Är för lite jävlarannamma i Brynäs idag! Mer pannben och vi kommer landa på topp 6. Inget tvivel.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
Sama: "Hade vi haft ett spel som håller i 60 min hade vi vunnit matchen igår, "

Men det gäller väl isf alla lag? Om allas spel satt över 60 minuter skulle ju alla lag vinna.

Antingen stoppar man huvudet i sanden och skyller på otur, dålig is, dåligt väder osv eller så tittar man på problemen som finns och analyserar utifrån vad som faktiskt hänt.

Fakta är att Brynäs stått för 2 riktiga genomklappningar på 6 omgångar och lägg då till mindre genomklappningar mot både Linköping och Djurgården med flertalet mål i arslet på kort tid. Är det då otur att detta skett i mer än hälften av omgångarna eller kan man skönja ett strukturellt problem.

Redan innan säsongen skrev jag att Brynäs spelarmaterial inte räcker till för en spelförande offensiv hockey. Jag har inte ändrat min åsikt efter säsongsinledningen.

Visst kan man ha tålamod och hoppas på en förändring, absolut. Men shl är ingen stängd liga, har man råd att komma för långt efter och riskera kval - eller får vi se en återgång till igelkottsförsvar?
Låst ämne