Brynäs IF

714060 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1991829

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
Sama: Kan vi inte göra en trade med Växjö, Lundgren mot Nässén?

Skulle spara pengar och öka spelskickligheten.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
Nu i efterhand när man kollar de tre målen vi initialt släpper in i tredje perioden igår tycker jag verkligen inte att MS ska belastas alltför mycket. Den kritik man kan anföra mot honom är att han spelar Ersson men samtidigt hade han inte mycket till val när varken Lindelöf eller Lundgren visade upp några bra sidor.

Enskilda spelarprestationer förstörde så mycket igår. Uppförsbacke direkt tack vare Erikssons katastrofala misstag. Det blev inte bättre när fyra domare missar en solklar 5+20. Sen är det alldeles för låg kvalité på Lundgren, Lindelöf och Ersson. Av de tre tycker jag man ska vara tålmodig med Lindelöf då det är hans första år i SHL. Utöver honom får man gärna skeppa iväg de andra två. Mål ett i tredje var såväl Lundgrens som Lindelöfs mål. Lundgren är alldeles för svag och Lindelöf täcker inte upp nog. Det andra målet är så solklart att det ej behövs analyseras. Mål tre hamnar Lindelöf fel i positionen och vi räddas inte av Eriksson.
Tycker att gårdagens kollaps är till störst del kopplade till dessa tre spelares insats. Varken offensiven eller MS förtjänar att få ta skit när vissa presterar så pass dåligt och förstör chansen att jaga och komma ikapp Örebro.

Vi tar nya tag och hoppas att Andersén är tillbaka på lördag. En backsida med
Andersén - Söderström
Sigalet - Ingman
Kilström - Norin
är inte helt fy skam i mina ögon. Sigalet är ingen pp-back och vi kommer säkerligen att må bättre av att se Victor som point i PP1.
Låst ämne