Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1992811

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Petrov: Det är nog heller ingen som på allvar tycker att utskällningar i sig skulle vara en bra arbetsmetod, i nuvarande läge känns det dock som att det verkligen varit befogat med lite extra skäll på spelarna.
Herregud, det är väl ingen rocketscience som spelarna har att förhålla sig till?
På den här nivån måste man kunna kräva att spelare som Rödin, Scott, Desch osv ska kunna göra bättre bedömningar och jag är samtidigt övertygad om att dom vet PRECIS vad dom gör för fel.
Ändå inte alltid lätt att få ihop det i såna här lägen när det börjat strula och viljan många gångar är större än och dessutom blockerar förmågan att vara lite smartare i vissa lägen.
Och apropå ironiskt: kanske just Melin hade varit rätt tränare i just det här läget, för att lösa nuvarande problem med alltför överambitiösa spelare som vill för mkt därute.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Huge: Man ska dock ha byggt upp ett ordentligt kapital med förtroende hos spelarna innan man går fram så hårt publikt som Sundqvist gjort, speciellt som efter Leksandsmatchen. Dessutom kan man inte dra det kortet speciellt många gånger på en säsong innan man bränt det. Och det har i hans fall inte haft någon effekt alls..

Roger Rönnberg är lite smartare, ibland tar han själv på sig skulden och säger att han har misslyckats göra spelarna redo. Då tror jag spelarna sluter upp bakom tränaren.

Bulan hade förmågan att båda samla spelarna bakom sig och förmedla en hög kravbild.
Ibland får jag känslan av att Sundqvist spelar teater. Det känns som att det är jätteviktigt för honom att folk utanför laget förstår att han ställer höga krav, tyvärr verkar laget inte köpa in sig på det..
Kommentera