Brynäs IF

546610 inlägg · 7743 ämnen

Inlägg #1993010

Sv: A propósito de nada
Axle San: Du får fråga Mylingen när igelkotten kommer tillbaka. Han förutspådde ju säsongen för någon månad sedan och hittills har allting stämt in i minsta detalj. Har vi förresten övergett iden om att bara skjuta när vi tror att det blir mål?
Är det vinkelskott från sarghörnen som är det nya?
+10
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Tyvärr, måste jag ändå skriva, såg jag detta långt innan det hände. Har funderat en del på VARFÖR det gått som det gått.

Jag anser att Brynäs saknar ödmjukhet (och besitter en viss dos av hybris).

En sportsligt ansvarig tillsattes (Dacke) utan några som helst meriter och helt grön på posten. En ny sportchef (Sundlöv) kom in som inte rosat marknaden och dessutom varti hårt ifrågasatt när han verkat i klubben.

En 3årsplan sjösattes och man skulle lägga om spelsätt till att bli spelförande och offensivt. Verkställare av den omläggningen skulle alltså den tränare (Sunken) som spelade den mest destruktiva och tråkiga gnethockeyn man sett på år och dag.

Dessutom försvann 4 av 5 i toppen på den interna poängligan, i det lag som gjorde näst minst mål i hela serien. Av dessa spelare ersattes inte ens alla med likvärdiga när man skulle behövt ersätta alla plus förstärka det lag som kom 11:a förra året.

Med denna bakgrund var det inte svårt att se att det skulle bli en katastrofstart igen.

Och om jag kan se det, borde väl "kunnigt yrkesfolk" kunna göra detsamma. Men man har helt blundat för alla dessa invändningar och, som det verkar, bara tänkt: vi är Brynäs och det här kommer att gå bra - fast att det är ganska uppenbart att det INTE skulle göra det.

Det kallar jag att sakna ödmjukhet iaf!

Gör om gör rätt!
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Är Myling det nya oraklet från Gävle?
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: " Har vi förresten övergett iden om att bara skjuta när vi tror att det blir mål?"

Kollar man statistiken så verkar det så. 8% effektivitet.
+3
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Med risk för att raljera nu.
Men sker detta så kommer ju Mylingen att bli helt odräglig😂😂😂

Och Huge kommer ju att implodera😂😂
+5
Kommentera