Brynäs IF

714717 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1993366

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Läs vad Dacke säger. Det handlar inte om nåt steg tillbaka eller ändring av spelsystem och taktik. Man försöker rätta till det som inte funkat mot ex Leksand och Örebro, dvs vissa saker i det spelsystem och den taktik man kommit överens om och knappast tänker överge efter 7 matcher, bara för att otåliga och halsstarriga fans gapar och skriker om det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Läs vad Dacke säger. Det handlar inte om nåt steg tillbaka eller ändring av spelsystem och taktik. Man försöker rätta till det som inte funkat mot ex Leksand och Örebro, dvs vissa saker i det spelsystem och den taktik man kommit överens om och knappast tänker överge efter 7 matcher, bara för att otåliga och halsstarriga fans gapar och skriker om det."

Så tyckte du att dom spelade samma spel som innan eller att man gjorde en total förändring?

Du måste vara HS egen Magnus Sundkvist; Klankar ned på andra fast du har noll koll själv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Men kom igen! Huruvida det är att byta spelsystem i grunden eller inte är väl inte intressant. Det handlar om att Brynäs skall gå tillbaka till grunderna i att spela försvarsspel. Att man varit naiva i att basunera ut att man skall vara spelförande, offensivt drivande etc. Man försöker nu göra en ganska omfattande revidering av sättet att spela.

Släpp stoltheten! Ge Mylingen rätt!

Jag minns Mylings tidiga profetia och jag skall säga att jag både hyllade den målande beskrivningen och de ironiska poänger som den innehöll över ett potentiellt säsongsscenario. Men också att det uppmålade scenariot var långt ifrån någon otrolig fantasi utan något som tvärtom kunde ses som en trolig utveckling...

Å se på fan! Nu är vi där...

Bara att medge Huge, bara att medge...😜
Kommentera