Brynäs IF

714654 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1993358

Sv: A propósito de nada
Huge: "Ja, åsikten att 7 matchers spel är alltför tunt för att kunna göra nån säkrare prognos om huruvida våra spelare klarar av att praktisera det nya offensiva spelsättet eller inte."

Ok, men hur ser du på att Dacke och övrig sportslig ledning har valt att "ta ett steg tillbaka" och tänka om. Är det förhastat från dom då eller? Har Brynäs sportsliga ledning tagit fel beslut enligt dig?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Vi får ju se ikväll om det blir en stor förändring i spelsystemet eller inte.

Själv gillar jag att vi försöker bygga kontinuitet samt vara ett mer spelförande lag med mycket puck possession. Jag hoppas inte vi återgår till förra årets kastabortpuckarsåfortsommöjligt-hockey. Däremot behöver laget inte vara så naiva och pincha eller pressa i helt fel lägen. Det har skapat alltför många två mot en, tre mot två mot oss. Samt att motståndarna kommit genom mittzon och in i vår zon alldeles för enkelt.

Tyvärr tycker jag att vi i nuläget har fel huvudtränare och delvis fel spelare i lagbygget för att spela den hockey vi vill. Med Boqvist tillbaka samt en backförstärkning kan det bli mycket bättre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Läs vad Dacke säger. Det handlar inte om nåt steg tillbaka eller ändring av spelsystem och taktik. Man försöker rätta till det som inte funkat mot ex Leksand och Örebro, dvs vissa saker i det spelsystem och den taktik man kommit överens om och knappast tänker överge efter 7 matcher, bara för att otåliga och halsstarriga fans gapar och skriker om det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Kom igen nu.
Du begär ju en helt omöjlig sak.
Tycka/tänka själv😱😱
Kommentera