Brynäs IF

714623 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1993385

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Vi får ju se ikväll om det blir en stor förändring i spelsystemet eller inte.

Själv gillar jag att vi försöker bygga kontinuitet samt vara ett mer spelförande lag med mycket puck possession. Jag hoppas inte vi återgår till förra årets kastabortpuckarsåfortsommöjligt-hockey. Däremot behöver laget inte vara så naiva och pincha eller pressa i helt fel lägen. Det har skapat alltför många två mot en, tre mot två mot oss. Samt att motståndarna kommit genom mittzon och in i vår zon alldeles för enkelt.

Tyvärr tycker jag att vi i nuläget har fel huvudtränare och delvis fel spelare i lagbygget för att spela den hockey vi vill. Med Boqvist tillbaka samt en backförstärkning kan det bli mycket bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Det är om jag förstått det rätt så att det är spelet utan puck som skall ändras och det skall backas istället för att pressas framförallt när det gäller backarna.
Pincha när men är säker på att hinna först men inte annars, helt rimligt och enligt instruktionsboken.
Man kan undra varför Brynäs spelat som de gjort, är det Sunkens order eller på spelarna initiativ?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Återgår Brynäs till att spela som förra året igen är det bud på att sluta följa laget tyvärr.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Du poängterar det största problemet med Brynäs. För tillfället "tvingar" Brynäs en huvudtränare att spela på ett sätt som han inte står för bara för att Dackell gillade hans tydligheten och ledarskap. Känns orimligt att denna huvudtränare ska implementera detta. Samtidigt ska man uppvisa kontinuitet och långsiktighet vilket innebär att man kommer säkert ge honom tid. Om det visar sig att han misslyckas med att implementera spelsystemet och visa upp resultat har vi ännu en gång slängt bort ett år. Värt att notera att inte ens den som är ansvarig för herrlaget var involverad i valet av Sundquist.
Kommentera