Brynäs IF

714357 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1993872

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-10-10
spolaisen: Det är inga konstigheter med 3 matcher på en vecka under brinnande säsong. Att laget skulle vara formsvagt just nu kunde ju ingen veta när spelschemat planerades, det är en väldigt märklig kritik du framför där...

Bifen: Om man kollar på Rödins 3 senaste år, är det inte särskilt konstigt att han inte kan bära Brynäs i match efter match. Förra säsongen var han äntligen relativt skadefri, men det var ju inte så att han dominerade totalt i Schweiz. Det kanske inte är realistiskt att förvänta sig att han skulle kunna leda laget i 50+ omgångar i SHL?

Nu vet jag att alla, inklusive Rödin själv, har höga förväntningar och tuffa krav på honom. Men faktum är att hans senaste riktigt jäkla bra säsong var 15/16 och den avbröt han som bekant i förtid... Med det sagt, hoppas jag få helt fel där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-10-10
Peja:
Jag reagerar på alla i organisationen, vilka i dagsläget blir överbetalda och inte förstår det sportsliga, bla hon som har hand om hall och evenemang. Exempelvis upplåtandet av hallen till uppsala stiftelse.
Tror inte gavlerinken byggdes med tanke på uppsalastiftelsens möjligheter att hyra in sig..................
Kommentera

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-10-10
Om Dackell eller Sundlöv(vem som nu bestämmer) såg intervjun med Rödin efter andra perioden måste de ge Sundqvist foten. Har aldrig sett en spelare prata så om sin tränares idéer.
Kommentera