Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1993877

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-10-10
Lesky: Väldigt bra skrivet! Känner likadant, blev väldigt förvånad när man förlängde, det kändes som Dackell gjorde väldigt lätt för sig vilket håller på och har straffat sig hittils. Han ansåg att M.S. behöver leda ett lag från början av säsongen och att truppen behöver förstärkas för att han ska få de rätta förutsättningar. Både M.S. och Dackell har misslyckats. Brynäs envisas att plocka hem tränare/ledare som en gång i tiden fått sparken. Sånt skulle aldrig hända i ett vinsdrivande företag. Där är kompetensen och krav på att leverera som styr.
Igår var jag besviken, idag är jag sur.....och besviken, bitter, iritterad men ser till att leverera på jobbet. Det handlar om ansvar!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-10-10
lapad: Ja, nu får vi se av vilket virke Dacke (och Sundlöv) är gjorda av. Någon förändring krävs för att stoppa blödningen.

Det var enkelt för Dacke att riva upp BZ beslut och sparka hans rekryteringar. Nu är det Dackes egan beslut och rekryteringar som inte håller.

Sen måste jag skriva att det blir ett löjets skimmer över Campese och Dacke. Campese vill ha ett öppet klimat på twitter men så fort det går emot tar han en time out (självklart är påhopp på twitter inte ok). Enkelt att snacka i medvind, lite tuffare i motvind.

Dacke berättade att det var många felbeslut som varit tagna tidigare, men nu är man på rätt väg och minsann har ett lag som kan utmana om sm-guldet. Och sen får man en lika dålig start som dom 2 senaste säsongerna. Ridå!

Dacke och Campese är helt gröna på shl-nivå och har byggt ett riktigt luftslott. Hur vore det med lite ödmjukhet. Ju högre hästar man sätter sig på desto större blir fallet.

Om dom ska ha någon som helst trovärdighet kvar nu så gäller det att agera.
Kommentera