Brynäs IF

714264 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1993882

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-10-10
lapad: Ja, nu får vi se av vilket virke Dacke (och Sundlöv) är gjorda av. Någon förändring krävs för att stoppa blödningen.

Det var enkelt för Dacke att riva upp BZ beslut och sparka hans rekryteringar. Nu är det Dackes egan beslut och rekryteringar som inte håller.

Sen måste jag skriva att det blir ett löjets skimmer över Campese och Dacke. Campese vill ha ett öppet klimat på twitter men så fort det går emot tar han en time out (självklart är påhopp på twitter inte ok). Enkelt att snacka i medvind, lite tuffare i motvind.

Dacke berättade att det var många felbeslut som varit tagna tidigare, men nu är man på rätt väg och minsann har ett lag som kan utmana om sm-guldet. Och sen får man en lika dålig start som dom 2 senaste säsongerna. Ridå!

Dacke och Campese är helt gröna på shl-nivå och har byggt ett riktigt luftslott. Hur vore det med lite ödmjukhet. Ju högre hästar man sätter sig på desto större blir fallet.

Om dom ska ha någon som helst trovärdighet kvar nu så gäller det att agera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-10-10
Ove Myling: Man såg verkligen spelglädjen i Rödins ögon igår i intervjun i pausen. Spelarna står bakom taktiska upplägget till 100%....

Nja, Dacke har nog två val just nu. Antingen kicka MS eller joina Campese i en time out från rampljuset tills laget är uppe på vinnarspåret igen. Det senare alternativet är nog mest lockande men man får nog räkna en hel del tid.
Kommentera

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-10-10
Om Brynäs vore en dator - Är det snart läge att hålla in RESET.
Datorn har ju uppenbarligen hängt sig, då är det omstart som gäller.
Kommentera