Brynäs IF

714367 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1993903

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-10-10
Peja: Bra svar av MS i GD, handlar som sagt om det mentala nu, inget annat. Få tillbaka Ölund är en konkret och viktig sak mer på det fysiska planet sas.
Vore konstigt om det här gänget, som manglade Frölunda, slarvade bort en vinst mot LHC, är bra mot FBK men ineffektiva och sen gör den nästan bästa matchen mot Djurgården, helt plötsligt skulle ha tappat allt vad gäller kompetens bara för att man varit för övermodiga i övriga matcher?
Vilken okunnig bedömare som helst och som kan det minsta om lagidrottspsykologi fatar att det sitter mellan ögonen just nu.
Förhoppningsvis jobbar Dacke redan nu på en ersättare för Boken, annars kan det vara så att han ev fått indikationer (utöver att Boken sitter på läktaren) på att det kan bli spel i Brynäs.
Känslan är dock att Dacke måste leta nån annanstans eftersom Boken hittills inte ens ha visat nån tvekan om var han vill spela.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-10-10
Huge: "Vilken okunnig bedömare som helst och som kan det minsta om lagidrottspsykologi fatar att det sitter mellan ögonen just nu."

Så det mentala sätter stop - för tredje året i rad. Man borde ha lärt sig nu tycker man.

Men om det nu bara är det mentala då behövs ju inga åtgärder som nya spelare eller sparkade tränare. Man får anta att du anser att Brynäs gör fel om dom gör någon av dessa åtgärder.
Kommentera

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-10-10
Huge: Det dåliga självförtroendet kommer av att laget inte vill anta MS spelidé eller helt enkelt inte klarar av att spela så som MS vill.

Ta en sån som Blomqvist, han har haft Tommy J, Bulan, Tommy S, Roger M och nu MS som tränare. Detta under senaste 5-6 åren. Alla dessa tränare med olika spelidér. Optimalt? Absolut inte.
När trivdes Blomman bäst? Jo under Bulan.
Varför? Jo dom visste exakt sina roller. Behövde inte tänka så mycket. Det var disciplin som gällde i defensiven med överbelastning, hård checking.
Framåt var det förenklat rakaste vägen mot mål som gällde.
Kommentera