Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1996796

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Lesky: Tror inte det är deras avsikt att bli passiva, det sker oftast när de blivit överspelade i något moment och motståndarna får ett etablerat PP. Mannberg och Forslund utgör hot om de får yta att vända spelet på, problemet är bara att Brynäs inte får tag på pucken och när man får de har de redan blivit trötta. Tror personligen att Mannbergs och Forslunds dåliga BP-spel är en av huvudorsakerna till att Brynäs läcker där, de är inte tillräckligt smarta och när boxen blir uppställd har de ingen räckvidd.

Brynäs har inte längre några forwards som är duktiga i BP, det känns snarare som att "de som inte platsar i PP" är mer eller mindre givna i BP bara för att man måste fördela istiden mellan spelarna. För typ 10 år sen hade laget BP-spelare som Hansen, Dackell och Molin, de var ljusår bättre i BP än vad de nuvarande är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Peja: Forslunds speed i all ära men jag anser att han är den mest begränsade spelaren Brynäs har i truppen. Han äger EN spetsegenskap som nyttjas till farlighet en ggr var tredje match kanske. Visst förarbetet med tacklingen innan 1-1-målet igår var ett undantag... Däremellan är det bortslagna passningar, yrt snurrande och en häpnadsväckande dålig förmåga att få ut pucken ur zon när vi är under press...
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Peja:
Överhuvudtaget har speedfällan slagit igen om svensk hockey. Fart, fart, fart.
Var finns de skickliga spelarna? Staplar vi dem på hög i Akademin?
Kommentera