Brynäs IF

710621 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1997083

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
spolaisen: Åker du runt på isen och tänker dom tankarna. Då kommer du definitivt bli skadad. Jag tror inte på det resonemanget öht.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Sanny Lindström angående Brynäs och Molin och Desch

"Med Emil Molin i laget skapar det såklart en tydligare konkurrenssituation och därför är jag övertygad om att Michael Sundlöv och Andreas Dackell ser över möjligheterna att eventuell förändra spelartruppens utseende för att skapa ekonomiska möjligheter att stärka laget ytterligare.
Det skulle inte förvåna mig om Brynäs ser över möjligheterna att faktiskt dumpa Jaedon Descheneau som spelat vid sidan av just Greg Scott och Anton Rödin under stora delar av säsongen. Hans två mål, i den andra matchen för säsongen, är allt han mäktat med offensivt och det är såklart en enorm missräkning sett till förmodad prislapp och förväntningar som varken Descheneau själv eller Brynäs kan vara nöjda med.
Med tanke på hur bra Descheneau var i den tyska ligan i fjol är jag övertygad att Brynäs lätt skulle kunna göra sig av med den löneposten och många tyska lag välkomna honom med öppna armar.
Den möjligheten vore Brynäs dumma om dem inte såg över."
Kommentera