Brynäs IF

712693 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1997084

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Sanny Lindström angående Brynäs och Molin och Desch

"Med Emil Molin i laget skapar det såklart en tydligare konkurrenssituation och därför är jag övertygad om att Michael Sundlöv och Andreas Dackell ser över möjligheterna att eventuell förändra spelartruppens utseende för att skapa ekonomiska möjligheter att stärka laget ytterligare.
Det skulle inte förvåna mig om Brynäs ser över möjligheterna att faktiskt dumpa Jaedon Descheneau som spelat vid sidan av just Greg Scott och Anton Rödin under stora delar av säsongen. Hans två mål, i den andra matchen för säsongen, är allt han mäktat med offensivt och det är såklart en enorm missräkning sett till förmodad prislapp och förväntningar som varken Descheneau själv eller Brynäs kan vara nöjda med.
Med tanke på hur bra Descheneau var i den tyska ligan i fjol är jag övertygad att Brynäs lätt skulle kunna göra sig av med den löneposten och många tyska lag välkomna honom med öppna armar.
Den möjligheten vore Brynäs dumma om dem inte såg över."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Guldet är BIF : Vore idiotiskt att göra sig av med Desch. Kanske om Boqvist kommer hem men absolut inte annars.
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Guldet är BIF : Tycker Sanny har rätt i mycket överlag men här är han liksom andra som vill ha bort Desch ute och cyklar i min bok. Man ser hur han match in och match ut jobbar stenhårt. Sedan är det hans första säsong i en något mer etablerad liga och därav förtjänar han liksom Zetterberg, Lindelöf m.fl. tålamod med att poängmässigt ställas krav på. Sett till dessa tre som har fått ett tvåårskontrakt tycker jag Desch har gjort det bäst. Jag hoppas verkligen att ledningen inte tänker i de banorna och ger honom denna säsong att bevisa sig. Efter säsongen kan man begrunda huruvida han ska vara kvar eller inte.

Det vore väldigt kontraproduktivt med att värva in en i grunden framspelare i Molin och göra sig av med en tidigare bevisad målskytt när det är målskyttet som spökar för oss.
Kommentera