Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1998009

Sv: Brynäs IF - Rögle BK 2019-10-24
Jag såg väldigt många bra intentioner idag.
• Box play är det bästa jag sett sen Bulan lämnade. Älskar att vi spelar med aggressiv box igen. Den passiva boxen Sunkan införde för ett år sen är inte bra. Var bara en tidsfråga innan det skulle krascha med den metodiken.

• Målvaktsspelet var RIKTIGT bra. Äntligen har vi en målvakt som tar det han ska plus lite till. Hans konstiga ingripande med 5 minuter kvar väljer jag att bortse från. Han var nog nervös som resten av laget var på slutet. Jocke Eriksson är en sämre målvakt just nu.

• Vi SPELAR ut Rögle, serieledaren. Det är inte så att vi spelar defensiv Sunkan-hockey och vinner genom att täcka 100 skott. Vi förde matchen, vilket till och med Abbott erkände intervjun efter matchen.

• Molin såg helt OK ut för att vara första matchen. Finns mycket hockey i den killen. Hade ett par bra passningar i PP.

Nej denna match kändes riktigt bra. Tycker vi spelade bra mot Växjö sist också, men där föll vi på dåligt box play och målvaktsspel. Om vi nu rättat till dom två bitarna ser jag positivt på framtiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK 2019-10-24
Skrubben: Håller med om att det finns positiva tendenser. Bättre BP, många skottförsök. Bättre försvarsspel. Spelförande de senaste två matcherna. Ersson i målet. Mm.

Nu har laget iaf. ett gyllene läge att avancera, med möten med LIF och MIF efter varandra.

Jag är på plats mot Leksand, en vinst där och vi kan ta oss förbi både dom och Oskarshamn. Men det blir en svettig match, måtte domarna palla trycket.
Kommentera