Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1999879

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks 2019-10-29
spolaisen: Undrar om det inte pågår ett möte just nu någonstans i Gävle.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks 2019-10-29
Finns så många problem man måste försöka lösa i detta lag..

Man har alldeles för veka forwards, vilka är det som ska vinna närkamperna i offensiv zon? Gillar Brodecki, Ölund, Rödin etc men ingen av dessa kan vinna närkamperna mot motståndarbackarna och det kan ingen annan i forwardsidan heller.

Tränarstaben verkar oförmögen att matcha våra starka kedjor mot deras svaga, man slänger in fjärde kedjan(som är så absurt dåliga) i avgörande situationer. Vad har hänt med Blomqvist och Rhodin, finns ingen gnista eller ens kännetecken av spelarna dom en gång har varit. Alcen är den kanske sämsta spelaren i hela ligan, all respekt för vad han bidrar med på sidan av isen, men man kan inte ha spelare som inte kan bidra sportsligt.

Vår backsida är också för vek. Endast Kilström kan vara rejäl i sina ingripanden. Sigalet gömmer sig från att vara den tänkte ledaren. Ingman och Norin får alldeles för stora roller. Söderström får inte alls ut sin förmåga..

Special teams är under all nivå, ett totalt misslyckande från Sundquist och man verkar inte ha kapaciteten eller kunskapen att läsa detta.

I grunden faller det tillbaka på Dackell som byggt laget och valt tränare, pinsamt på så många nivåer.
Kommentera