Brynäs IF

711069 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2000932

Sv: A propósito de nada
Peja: Varför gör Brynäs det här misstaget år efter år? Är alla i ledande ställning komplett okunniga? Låter osannolikt att det är så enkelt som att Brynäs alltid har för välbetalda fjärdekedjespelare. Eller är det olika problem varje år? Tjernobyl?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tänk att vi torskat mot Malmö, Oskarshamn, Leksand och Växjö...det kan kosta oss otroligt mycket....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: Sista året med Tommy Jonsson hade BZ och Bulan uppfattningen att Brynäs hade för många unga utfyllnadsspelare och behövde fler rutinerade hockeyarbetare längre ner i laghierarkin. De hockeyarbetarna hade betydligt högre lön än ungdomarna och många fick fetare kontrakt i samband med silvret. Det är förklaringen som jag fått av en f.d anställd i klubben.

Tror personligen det är smart att ha yngre utvecklingsbara spelare längre ner i laghierarkin. Dels är de billigare, dels har de potential att utvecklas, till skillnad från de dyra 30+arna som är där nu.

Inte för att det kryllar av fantastiska talanger i dagens J20-lag, men jag skulle gärna låta några enstaka spelare få istid framöver. Spelare som är hungriga och bara går ut och kör, de har inget att förlora och har inga mentala ärr från säsongsinledningen. Dagens fjärdekedja har problem i stort sett varenda byte och deras BP-spel har varit under all kritik, så jag har svårt att se vad Brynäs har att förlora på att kasta in någon hungrig talang istället.
Kommentera