Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2000944

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Lite tidigt att redan nu med säkerhet säga att man missbedömt dom.
En tuff start för laget och ont om istid kan göra att den mest lovande värvning får problem med anpassningen.
Tror dessutom att dom realistiska förväntningarna på Z och Lindelöf har varit betydligt lägre hos ansvariga än vad dom varit hos läktarfans, även om jag är rätt säker på att man förväntat sig lite mer än vad dom hittills visat upp.
Med facit i hand har man varit lite förblindade av föresatsen att bli ett offensivt och kreativt spelande lag, och att backsidan nyförvärv skulle utvecklas och ta större kliv framåt än vad som dom hittills har gjort.
Inge får väl åka några mil extra vid sina scoutingresor, det kanske hjälper honom att tänka bättre och inte förhasta sig i sina omdömen... :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:
Inge Hammarström kanske är för gammal och mätt för att se vad Brynäs egentligen behöver. Inge Hammaström var med i Brynäs, när Brynäs var ett självspelande piano. Behövs nya ögon för att värva spelare till Brynäs, efter den eknonomi som står till buds. Hammaström har varit scout på en helt annan nivå penningamässigt.
Nu hemföll man till att ta in spelare som varit framgångsrika i HOCKEYALLSVENSKAN MAN TAR SIG FÖR PANNAN.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Zetterberg har misslyckats under Sundquist förut. Om han inte får stå och dunka skott i PP är han inte en särskilt stor tillgång. Igår spelade han inte PP och i 5mot5 var han obegripligt nog placerad i samma kedja som Danielsson. De är antagligen de två ytterforwards som jag aldrig hade parat ihop i samma kedja. Två långsamma rightare som är som bäst när de får skottlägen.

Kanske låter som att jag älskar Z, det gör jag inte, men om man har seriens sämsta PP och aktivt väljer att inte utnyttja honom där... Det är galet. Men Sundquist coachade bort Zetterberg (och Frycklund) i Tingsryd också, kort därefter var de bland ligans bästa spelare i Västerås.
Kommentera