Brynäs IF

713014 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2000947

Sv: A propósito de nada
Huge: Zetterberg har misslyckats under Sundquist förut. Om han inte får stå och dunka skott i PP är han inte en särskilt stor tillgång. Igår spelade han inte PP och i 5mot5 var han obegripligt nog placerad i samma kedja som Danielsson. De är antagligen de två ytterforwards som jag aldrig hade parat ihop i samma kedja. Två långsamma rightare som är som bäst när de får skottlägen.

Kanske låter som att jag älskar Z, det gör jag inte, men om man har seriens sämsta PP och aktivt väljer att inte utnyttja honom där... Det är galet. Men Sundquist coachade bort Zetterberg (och Frycklund) i Tingsryd också, kort därefter var de bland ligans bästa spelare i Västerås.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är lite av problemet. Dom utnyttjar inte spelarnas styrkor.

Zetterberg SKA spela PP, får inte han spela PP så är han ingen tillgång, han är ingen tvåvägsforward han är en sniper.

Desch likadant han har blivit felplacerad, lite ineffektivitet såhär på början av säsongen, men spelade väldigt bra inledningsvis med Scott och Rödin, han ska vara deras tank och stå framför mål.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Där håller jag definitivt med. Om det låter som att jag försvarar Sundquist i alla lägen kan jag säga att jag tycker det är hål i huvudet att ställa över honom i PP om han nu platsar 5 mot 5. Mycket märkligt.

Vad gäller Z och MS relation så var väl ändå Z klar över att Magnus skulle träna när han skrev på och MS införstådd med värvningen, så båda måste ju ha trott på det.
Kommentera