Brynäs IF

710507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2000974

Sv: A propósito de nada
Scerban: Det finns många desperata klubbar mitt under säsongen, spelare med bra CV:n kan alltid få kontrakt någon annanstans, så som Jesper Jensen fick, han hade flera förslag att ta ställning till när Brynäs sparkade honom. Det är väl mer rimligt att göra etablerade spelare till syndabockar än allsvenska nyförvärv som spelar för en bråkdel av lönen och har noll erfarenhet på den här nivån?

Men jag skulle inte haka upp mig så mycket på syndabocksfenomenet. Alla spelarna på elitnivå vet att det är en del av gamet att klubbarna kan värva nya spelare och göra plats i truppen genom att ta bort befintliga spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Det är väl mer rimligt att göra etablerade spelare till syndabockar än allsvenska nyförvärv som spelar för en bråkdel av lönen och har noll erfarenhet på den här nivån?”

Va hur tänker du nu?
Det viktiga är väll att identifiera de som tillför minst och ställa dem utanför laget.
Sedan fylla på med det vi identifierat att vi behöver.
Spelar skit roll om det är en gratis junis/HA spelare om de inte tillför något på isen - utan kanske rent av inte ger tryggheten ens att klara grundspelet utan gör oss sårbara och måste täckas upp av andra på isen.
Vore det så som du vill ha sagt så kunde vi flytta upp hela jävla j20 och lägga oss under Oskarshamns lönekostnad med stor marginal och totalt sakna syndabockar! Då måste du bli riktigt nöjd utifrån ditt argument!!!

Konsekvensen av att snåla och/eller värva fel är att det ofta blir jävligt mycket dyrare att rätta till något retroaktivt.
Att kasta ut ”lägst poäng per investerad lönekrona”-spelare för likvärdig spelare ger ju knappt +/- resultat på isen men - i kassan. Varför då chansa och dutta - och ffa behålla de sämsta men billigaste - till vilken nytta?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Varför är det så tyst på sociala medier ifrån Brynäs????
Kommentera