Brynäs IF

711097 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2002312

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Elias var en av lagets absolut bästa spelare sin sista säsong i Brynäs. En grym ung spelare som hade allt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Sin sista och första.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag tycker att vi låter SHL-tabellen och det faktum att vi vann senaste matchen lura oss lite.

Fakta:
Brynäs har idag 16 poäng till toppen och 3 poäng till botten.
Brynäs har spelat 16 matcher av 52 dvs.nästan 1/3 av säsongen.

Ska man arbeta långsiktigt kan man såklart inte stirra sig blint på tabellen i varje sekund, utan förstå att det istället gäller att över tid vara stabil och varje år ge sig själv chansen att var i topp när serien avslutas.Att våra matcher pendlar från katastrofinsats till kanonprestation visar att vi också i år saknar den stabiliteten.
Att vår HC dessutom sågar egna lagets insats, men inte sin egen ger mig en övertygelse att vi ännu inte går på rätt stig utan mer får förlita oss på fru fortuna i år också.

Vi är idag(och har varit under hela 2000 (3,8,11,10,11,7,6,12,7,6,7,4,8,4,10,10,5,10,11)) ett lag för nedre delen av SHL, fast vi gärna vill påskina annat. Jämför vi med Färjestad så har dom aldrig under hela 2000 varit sämre än 7:a, det är klassskillnad. Vad gör dom bra som inte vi gjort/gör?

Brynäs ledning skulle som jag se det hellre valt som vision att vara på plats 1-6 varje år mellan 2020-2030, som i sin tur ger oss 10 chanser till guldet.

Spelarna har potential, ... allihopa. Idag är jag mest orolig för Brynäs ledning, att dom är ödmjuka nog att söka lösningar som får oss till att alltid vara ett lag i övre halvan av SHL. Tycker tyvärr att vår sportsliga ledning ser ut att sakna de analytiska egenskaper som krävs för att se vikten av ovan resonemang. I vart fall syns inget av det utåt. Ska vi dessutom behålla vår HC och vår operativa ledning långsiktigt måste dessa på ett sätt eller annat bli bättre på flera plan.

Hoppas alla jobbar hårt under pågående uppehåll, såväl spelare, tränare som ledning, det behövs.
Kommentera