Brynäs IF

715730 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2002450

Sv: A propósito de nada
Huge: Tycker hela AB-diskussionen känns en aning obetydlig.
Kan köpa de som tyckte/tycker att BZ slarvade bort honom, men kan också förstå de som tycker att Sjödin/Melin eller vem det nu var som var HC när han var där som slarvade bort honom.

Vad jag minns så var Brynäs i ett ganska prekärt läge (ungefär samma som idag) med dålig tabellplacering, dåligt flyt i spelet osv.
MIN känsla var mer att man inte vågade släppa fram honom då han kändes som "för ung". Snarare än att han inte skulle ha platsat.
Sen hade vi inte den bästa backsidan MEN klart, klart bättre än iår.
Känslan var att Brynäs ledarstab inte vågade släppa fram honom på samma sätt som de NU gjort med Söderström.
Och en sådan sak är ju ganska enkel att säga med facit i hand.
Boqvist är och var en större talang än Söderström i mina ögon, att han då inte fick chansen är som sagt lätt med facit i hand att säga nu...

Jag tror personligen att Adam inte ansåg sig själv få chansen i Brynäs och därav blev valet att välja Nordamerika/AHL otroligt enkelt för honom.
Och i detta fall så hade Bz aldrig kunnat göra något.
Däremot håller jag Bz tillsammans med ledarstaben ansvarig för att AB inte fick mer speltid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: Håller med i stort, förstår dock fortfarande inte hur BZ kan lastas för att både ha slarvat bort AB och dessutom vara ansvarig för att denne inte fick mer speltid.
I båda fallen är det väl uteslutande tränarna som har ansvaret och avgör hur mkt speltid en spelare ska få.
Att BZ dessutom signade kontrakt med AB måste väl ändå tyda på att han ville behålla talangen, att AB sen själv och säkert i samråd med Chicago valde att ta chansen därborta kan ju BZ knappast lastas för heller.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask:
En oerhörd skillnad på A Boqvist och V Söderström, där Söderström går in i alla situationer på isen. A Boqvist gled omkring och sökte finliret, och riskerade därigenom noll skador inför sitt amerikaäventyr.. Han hade ju fått lovorden från många håll, att han var en man för NHL............
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: Var det inte Adam som åkte runt och besökte varenda jävla SHL-klubb för att sätta press på Brynäs. Jag har för mig att jag tyckte han verkade arrogant och väldigt mycket mer "jag" än "lag". Han går säkert till Frölunda när han kommer tillbaka till Sverige.
Kommentera