Brynäs IF

711097 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2002926

Sv: A propósito de nada
ellis: Vi? Du och vilka andra talar du för?

Du är ingen klubbkritiker. Du är en jävla gnällpelle som klagar så fort möjlighet ges och blir kränkt så fort du får mothugg. Dessutom är du feg som gömmer dig bakom en löjlig "Tycker vi"-åsikt...

Det är ett helvetes tjafs härinne. Skriver man inte skit om laget så tycker man tydligen att allt är bra. Jävla trams.

Tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Nej men ser man på, då fick du ut detta... Tjafs, trams kalla allt vad ni vill ni bock och nig-sägare till klubben. En akterseglad förlorar-förening är ju vad det är, vad ni än söker försköna. Trampar man Brynäs på tårna spyr ni ju galla över oss som uttrycker missnöje. Så ska det vara alltså?!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Ja, sen har du också en annan gnällarklassiker:
Om du håller med i nåt som föreningen gjort/sagt eller inte gjort/sagt, då blir du beskylld för att inte ha nån egen åsikt i frågan.
Om du däremot INTE håller med och kritiserar i princip allt som föreningen gör, DÅ har du minsann framfört en alldeles egen åsikt....😀

Oavsett om man nu blir beskylld för att aldrig kritisera nånting och alltid stöttar laget verbalt härinne eller beskylls för att alltid kritisera och hela tiden gnäller och dissar laget verbalt, vilket av de båda sätten känns mest värdigt och passande om man vill framstå som en ”supporter” i ordets bokstavliga betydelse?
För mig är valet iaf mkt enkelt...
Kommentera