Brynäs IF

705152 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2002963

Sv: A propósito de nada
Mattson: Angående perspektiv:

Brynäs var rejält nere i skiten förra säsongen. Och då tänker jag på lagbygget och hur man spelade. Att återhämta sig från det kommer ta ett tag. Det kommer inte bli guld och gröna skogar direkt. Det hoppas jag alla inser. Även fast vi tagit färre poäng än förra säsongen vid samma tidpunkt är jag betydligt mindre orolig för kval neråt. Vi har en betydligt bredare och bättre trupp i år. Vi spelar ett spel som är betydligt roligare att kolla på, och som jag tror kommer vara mer vägvinnande över tid.

Förra säsongen överpresterade vi när vi hade tagit 22 poäng innan landslagsuppehållet. Det visste alla. Det skulle aldrig hålla i sig med tanke på hur utspelade vi var match efter match. I år har vi underpresterat men ändå tagit 18 poäng. Får vi fart på grejerna tror jag verkligen på detta lag. Att vi fick in Molin var ett genidrag av Sundlöv. Tänk att vi kan lira en sån spelare i tredjekedjan. Jämför det med förra året när samma kedja bestod av Alcén-Blomqvist-Rohdin. Och hur fjärdekedjan såg ut för en säsong sedan ska vi inte ens prata om. Hemskt var det i alla fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
Vissa skribenter anklagar Sundlöv för allt mellan himmel o jord. Eftersom han är ganska nytillsatt kan man inte döma han för hur årets lagbygge ser ut... väl?

För ett antal år sen var ekonomin verkligen urusel i Brynäs... under flera år gick föreningen med Sundlöv i spetsen genom ett verkligt stålbad. Många värvningar fick göras när de andra lagen värvat klart... de som blev över i butiken helt enkelt.
Jag undrar om de som klagar på allt har tillgång till dylika fakta...
Perspektiv... försök ha reda på historien innan ni tar fram motorsågen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det kan nog bli kvart, minst
Kommentera