Brynäs IF

544536 inlägg · 7742 ämnen

Inlägg #2002943

Sv: A propósito de nada
ellis: Du och många andra spyr ju galla över allt, även sånt ni inte vet ett skit om. Kan ni tolka nåt negativt så gör ni det. Köper inte Sundlöv spelare är han dum i huvet, köper han spelare borde han köpt nåt bättre, dumpar han en spelare borde han gjort det tidigare alt. väntat lite längre, uttalar han sej inte är det korkat tyst, säger han nåt så borde han sagt nåt annat. Märklig att ha grundinställningen att allt föreningen gör är skit om nu Brynäs är favoritlaget. Bidrar du lika mycket till föreningen som du gnäller är vi snart mästare igen.

Brynäs - näst mesta mästarna, producerat massor av stjärnspelare, 60 år i sträck i högsta serien, just nu 10:a i serien. Skaffa dej perspektiv på tillvaron!
+19
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson: Angående perspektiv:

Brynäs var rejält nere i skiten förra säsongen. Och då tänker jag på lagbygget och hur man spelade. Att återhämta sig från det kommer ta ett tag. Det kommer inte bli guld och gröna skogar direkt. Det hoppas jag alla inser. Även fast vi tagit färre poäng än förra säsongen vid samma tidpunkt är jag betydligt mindre orolig för kval neråt. Vi har en betydligt bredare och bättre trupp i år. Vi spelar ett spel som är betydligt roligare att kolla på, och som jag tror kommer vara mer vägvinnande över tid.

Förra säsongen överpresterade vi när vi hade tagit 22 poäng innan landslagsuppehållet. Det visste alla. Det skulle aldrig hålla i sig med tanke på hur utspelade vi var match efter match. I år har vi underpresterat men ändå tagit 18 poäng. Får vi fart på grejerna tror jag verkligen på detta lag. Att vi fick in Molin var ett genidrag av Sundlöv. Tänk att vi kan lira en sån spelare i tredjekedjan. Jämför det med förra året när samma kedja bestod av Alcén-Blomqvist-Rohdin. Och hur fjärdekedjan såg ut för en säsong sedan ska vi inte ens prata om. Hemskt var det i alla fall.
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Även om jag knappast är ett fan av dessa mellanmjölksturneringar blir det kul att återse Bertilsson på is igen.
Kommentera