Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2006732

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-11-21
Huge: Samtidigt är det ju inte dagens regelbok som vi ifrågasätter utan mer vart vi är på väg med hockeyn om inte denna typen av mål godkänns. Det är ju helt skadat att detta mål döms bort.
Jag anser att Tyrväinen inte ens stör JE med sin klubba.
Med sådana regler och sådana bedömningar så kommer hockeyn i framförallt Sverige att dö fullständigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-11-21
mattiask: I år diskuterar vi regeln, förra året bedömningarna. Man har försökt att göra en super tydlig regel, men tyvärr blir det också fel. Det börjar bli allt fler omöjliga regeltolkningar, allt från huvudtacklingar till spelare i målgården.
Det enda man kan göra är att sluta veva repriser både i arenan och på cmore. Med alla repriser sätts domarna under orimlig press. För 20-25 år sedan fanns inte den möjligheten att se 28 repriser på varje situation och då hade vi heller diskussionerna vilket man längtar tillbaka till..
Kommentera

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-11-21
mattiask: Jo, men det är en annan diskussion, vilka regler vi vill ha.
Nu säger reglerna ej mål om målvakten anses bli störd eller hindrad i målområdet. Finnens klubba ÄR i målområdet och touchar Jocke. Ej mål. Solklart enligt reglerna, oavsett vad man tycker om dessa.
Kommentera

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-11-21
mattiask: Jag har kommit på mig själv att jag inte vågar jubla när Brynäs gör mål längre, jag avvaktar och kollar om det är videobedömning på gång.
Inne eller inte inne räcker som det var på den gamla goda tiden.
Kommentera