Brynäs IF

714117 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2007319

Sv: A propósito de nada
Guldet är BIF : Och norrbaggen flyttar på kassen, zebrorna blundar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Tror det var så att skottet innan målburen flyttas träffar masken på målisen. Han flyttar då målet för att få break i spelet. Domarna köper det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Nu vakna jag till liv igen här inne...

Jag har tänkt på en sak... På detta forum så händer det väldigt ofta att du Huge dömer ut andra supportrar och sätter dig över andra i den meningen att du väldigt kraftigt anser dig ha befogenheten att berätta för andra vad man bör och inte bör tycka som Brynässupporter..

Du använder dig de flesta gånger av uttrycket/frågan: ”Menar du att du har bättre koll på detta än en kvalificerad yrkesman?!?” när du underkastar andras åsikt här inne som ej kvalificerande i sammanhanget..

Då har jag en fråga till dig.. Anser du dig ha bättre koll och kunskap än den kvalificerande yrkesmannen som dömer våra matcher i SHL, alltså domarna?

Jag tycker de flesta av Brynäs utvisningar idag är solklara, och blir således rätt matt på ditt återkommande gnäll på domarna i många matcher..

Så vad är då skillnaden på detta gnäll på den kvalificerade yrkesgruppen domarna mot för när en supporter gnäller på en tjänsteman eller spelare i föreningen? :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Hur lyckas Blomqvist inte göra mål där? Helt otroligt! Hade smakat med 0-3 där! Första matchen på länge som är riktigt rolig att titta på👍🏻
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Solklar utvisning på Volden. En sån där utvisning som hemmalag får med sig...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Självklart "ser" de inget. Hur fan??
Kommentera