Brynäs IF

713755 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2009611

Sv: HV71 - Brynäs IF -2019-11- 30
Rumpelstiltskin: Domarna la ribban med den hårt dömda utvisningen på Alcén alldeles i början. Skulle dock vilja se bättre repriser på några av utvisningarna.

Huge: Domaren som tar utvisningen har fortfarande mycket bättre synvinkel än reprisen bakifrån som vi fick se. Och domaren tillhör väl kategorin "yrkesfolk" vid domarbedömningar, eller? :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71 - Brynäs IF -2019-11- 30
Peja: "Domaren som tar utvisningen har fortfarande mycket bättre synvinkel än reprisen bakifrån som vi fick se. Och domaren tillhör väl kategorin "yrkesfolk" vid domarbedömningar, eller? :-)"

Vete fan om det går att se bättre framifrån än bakifrån vad som är regelvidrigt när Blomman lägger sin arm lite lätt runt sin motståndares midja.
Den känns iaf väldigt tuff, möjligtvis att man låter udda vara jämnt och ingen åtgärd.
Har aldrig påstått att kunnigt yrkesfolk inte kan göra fel, så jag förstår inte vad du vill säga när du pekar på att domaren väl tillhör kategorin yrkesfolk.
I övrigt håller jag med dig: HV är bättre på att anpassa sig till nivån, att dom dessutom ser starkare ut i det rent fysiska spelet underlättar säkert anpassningen en hel del.
Vi måste iaf förbättra anpassningen rejält i sista, i 5 mot 5 är vi minst lika bra som HV och 1-2 borta därnere inför sista är ett helt Ok utgångsläge ändå.
Kommentera