Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2010244

Sv: HV71 - Brynäs IF -2019-11- 30
Davey85: För mig blir det lite tudelat.
Har själv en i min närhet som har en CP-skada. Så fort jag då hör en spelare i någon form av sport som kallar en person för tex CP, eller liknande så blir jag otroligt förbannad. Vissa säger då att "han kanske inte menar det så illa".
Nej, okej.. MEN varför ska man använda den typen av "skällsord"?
Varför ska man spela på saker som faktiskt är ett handikapp? Ett ord som tex "Dumfan" är ju däremot inte att spela på någons handikapp.

Så i sak blev jag jävligt förbannad när Linus berättade vad som hänt och nu är jag jävligt glad att denne spelare det gällde inte lirar i Brynäs längre.
För den typen av ord "Särbarn" hör inte hemma på en hockeyrink. Iaf inte i min värld.

MEN tudelat som jag sa. Det blir det till att han ska kunna bevisa det för annars går det ju att säga i princip vad som helst.
Men samtidigt så är det otroligt svårt att bevisa allt här i världen.
Och speciellt sådant här.
I många fall är det betydligt bättre att göra som Linus gjorde OCH att då Brynäs får ta tag i med hårdhandskarna MOT just denna spelare.
För jävlar vad det svider för den här personen när han får stå inför alla i laget och be om ursäkt inför alla. Nästan så man hoppas att någon i laget har någon i sin närhet så denne tar jävligt illa upp - då blir det värre.
För vem idag (förutom möjligtvis en femåring) har den typen av ord i sitt ordförråd? Exakt samma sak folk som använder CP, h*rbarn osv osv.
Ofattbart hur folk kan använda den typen av ord mot någon annan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71 - Brynäs IF -2019-11- 30
mattiask: Ja, jag vill klargöra att jag tycker att den som slänger sig med uttryck som "särbarn", "cp" o s v, förtjänar ett straff. Kanske till och med en snyting.

Vart besviken när jag hörde att en Brynässpelare sagt detta, men jag kommer aldrig tycka att media är rätt forum att försvara sig i.

Någon medspelare i Hv borde markerat, eller varför inte nån av de fyra domarna? Hörde ingen av dem nåt på 7 matcher ?
Kommentera

Sv: HV71 - Brynäs IF -2019-11- 30
mattiask: Vem var spelaren i Brynäs? Blir nyfiken
Kommentera

Sv: HV71 - Brynäs IF -2019-11- 30
mattiask: Förstår att folk tar illa vid av diverse skällsord, men tycker inte alltid det är så svartvitt heller. Ofta ser man att två spelare käftar med varandra och troligtvis slinker det ut elakheter från båda spelarna. Vad som läcker ut i medierna är ju lite slumpartat.
Kommentera

Sv: HV71 - Brynäs IF -2019-11- 30
mattiask: nån som vet vrf Jussi ikonen är extra forward? Beror det på att han inte tar en plats?. Han skulle jag gärna vilja se i bif igen !!
Kommentera