Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2010285

Sv: HV71 - Brynäs IF -2019-11- 30
Peja: Jo absolut, MEN sen är det en jäkla skillnad på att stå och trashtalka och säga att någon tex är kass, värdelös osv iom att sådant förekommer var och vartannat byte. MEN att ge sig på någons handikapp är för MIG att verkligen passera en gräns för vad som är okej.
Sen ska jag inte säga att det blir värre om man tex har en närstående som har något/någon handikapp, utan det är ju väldigt olika vad varje individ tar illa upp av.
Linus tog väldigt illa upp och i detta fall (om det stämmer) så står jag bakom honom till 100%.
Sen kan jag köpa att det var dåligt att ta det med media. Men vad jag minns av det så tog ju Hv som förening upp det med Brynäs varpå Brynäs tog det internt med spelaren i fråga.
Hade jag gjort bort mig på det sättet och få ta det med min egen förening hade iaf jag skämts otroligt mycket.
Men alla är vi ju olika.

Sama: Jag har bara hört rykten ang vem det skulle varit. Nu har iofs de rykten jag hört (från fyra olika personer) sagt exakt samma person, så jag tar för givet att det är han. Han är dock inte kvar i dagens Brynäs.
Men kolla på Eliteprospects vilka vi hade i laget den säsongen det hände så tror jag du listar ut det själv!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71 - Brynäs IF -2019-11- 30
mattiask: Westerholmarna? Jensen? Clark? Bertilsson? Kom igen syna dina kort!
Kommentera

Sv: HV71 - Brynäs IF -2019-11- 30
mattiask: Jomen om man sitter nära isen inser man att många fula ord utbyts i heta slutspelsmatcher, och jag tror man kan anta att Linus S inte är den enda spelaren med en diagnos. Sen finns det såklart gränser för vad som är okej att säga, men jag tycker ändå att man måste sätta det i något slags perspektiv, alltså placera det i ett sammanhang.

Det sägs mycket skit i stridens hetta, den stora skillnaden här var att det läckte till medierna. Kan tycka det var nyttigt för sporten att få igång en diskussion kring ämnet, sen att diverse moralpoliser skulle sväva iväg till månen med sina resonemang genom att prata om Nazityskland etc var givet, sånt trams verkar man få räkna med i dagens Sverige.

Att spelare delar ut fula ord till varandra i stridens hetta på isen har förstås ingenting med Nazityskland att göra.
Kommentera