Brynäs IF

712149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2010745

Sv: A propósito de nada
Peja: men det ska vi bara vara glad för.

Klart som fan Söderström är bättre än Norlinder.

Söderström har bevisat mer i en liga som håller betydligt bättre klass. Om vi får behålla honom över JVM ska vi bara vara glad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Nej, tror inte vi ska vara glada över att Söderström blev petad. Dels lider man med killen, dels tror jag inte det gynnar Brynäs heller egentligen. Det är ju knappast en stämningshöjare att bli petad för honom. Lägg därtill att han kommer leva i en slags ovisshet innan besked kommer från Boqvist och Sandin, det kan nog också sno lite fokus. Kan bli ett energitapp där.

Lite trist att Söderströms lojalitet gentemot sin svenska klubb inte lönar sig ett dugg. Spelare som Boqvist och framförallt Sandin har ju varit desto piggare på att flytta runt. För några år sedan pratades det om att FK skulle sluta ta ut juniorer som spelar utomlands, men tydligt att vi är ljusår från den uppfattningen nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
För andra året i följd så står vi alltså här utan brynäsare i JVM-truppen. Ifjol var Adam Boqvist med, men han lämnade ju som bekant oss inför den säsongen. Enligt mina efterforskningar är dessa två mästerskap de första sedan 2001(!) som Brynäs inte har någon spelare med i truppen.

I USA 2011 hade vi flest med fem(!) spelare med (Wännström, Rensfeldt, Larsson, Bertil, Järnkrok).

Visst ska Victor Söderström vara med, och han borde ha varit det även ifjol. Då hade sviten med brynäsare i truppen hållit i sig. Han verkar väldigt besviken vilket jag absolut förstår. Förstår inte riktigt vad Montén sysslar med.

Men för att se det positivt: vi får behålla #8 under en viktig period av säsongen.
Kommentera