Brynäs IF

713174 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2014054

Sv: A propósito de nada
Huge:
Du tjatar om en ersättare till Boken, denne har ju ersatts av TVÅ bättre spelare än Boken i förstalinan, Rödin och Scott. Dessutom är dessa tvåvägsspelare, där Boken oftast fungerade bra åt det ena hållet, framåt...............
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Ja, jag ”tjatar” om en ersättare för Boken därför att vi diskuterar vem som kommer att bli den nye forward som Sundlöv nu söker.
Om du sen vill kalla denne spelare för ersättare till Boken eller nån annan blir ju bara en semantisk fråga. Din jämförelse där du menar att Boken redan innan seriestart var ersatt av två andra och bättre spelare har således inget med sakfrågan att göra eftersom vi IDAG söker en ny spelare EFTER att det blev klart att Boken skulle bli kvar i NHL.
Att jag sen håller med dig om att Rödin och Scott håller högre klass och även är viktigare för laget än vad Boken hade varit ifall denne hade stannat, är väl isf en annan diskussion....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Kellman ersattes av Scott sen värvades Rödin för att förstärka laget tillstånd lämnade Bogvist och han är inte ersatt.
Tanken med Brodecki var om jag förstått rätt en ersättare till Boqvist tills han kom hem i november/december.

Sen enligt mig så är Boqvist numera avsevärt bättre än Rödin. Han är snabbare, gör mer oväntade saker och kan hålla pucken längre och skapar fler egna chanser.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen: "Du tjatar om en ersättare till Boken, denne har ju ersatts av TVÅ bättre spelare än Boken i förstalinan"

Hmm! Läs vad du skrev. Boken tog en plats i NHL. Rödin och Scott har inte klarat att ta en plats där. Hur får du det till att Boken är sämre givet det?
Och ännu konstigare uttalande blir det när du inte har sett Boken i SHL den här säsongen så du att kan jämföra hans nivå nu och då.
Kommentera