Brynäs IF

713800 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2014084

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Ja, jag ”tjatar” om en ersättare för Boken därför att vi diskuterar vem som kommer att bli den nye forward som Sundlöv nu söker.
Om du sen vill kalla denne spelare för ersättare till Boken eller nån annan blir ju bara en semantisk fråga. Din jämförelse där du menar att Boken redan innan seriestart var ersatt av två andra och bättre spelare har således inget med sakfrågan att göra eftersom vi IDAG söker en ny spelare EFTER att det blev klart att Boken skulle bli kvar i NHL.
Att jag sen håller med dig om att Rödin och Scott håller högre klass och även är viktigare för laget än vad Boken hade varit ifall denne hade stannat, är väl isf en annan diskussion....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:
Varför måste denne nye spelare vara en forward, skulle det inte gå att ersätta den förlorade sonen/forwarden med en bra back i det skadeläge på backsidan som Brynäs just nu befinner sig i?
Tycker att det blivit en något konstig fixering vid Boken, när hockey är ett spel med både backar och forwards. Brynäs har varit ihåliga bakåt denna säsong, och våra tvåvägsspelare i anfallet har fått tänka på täckning bakåt i stället för att försöka koncentrera sig på målskyttet. Hockey är ett lagspel och dagens forwards tar på sig rollen att täcka skott, när backarna inte håller måttet. Brynässpelarna vill vinna matcher och då faller ansvaret på hela laget. Forwards känner bristerna i försvaret och vill hjälpa till, men det blir på bekostnad av det egna möjligheterna för forwards att producera FRAMÅT..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag hoppas och tror att Brynäs värvar Justin fontaine
Kommentera